Vilniaus lopšelis – darželis „Sadutė”
Z. Sierakausko g. 28, Vilnius

(8-5) 2333770, (8-5) 2337782
rastine@sadute.vilnius.lm.lt

Darželiui 60!


Kiekvienas iš mūsų kartą metuose turi ypatingą dieną – tai gimimo diena.  Taip pat ir mūsų mylimas darželis turi savo gimimo dieną. Šiais metais darželio gimimo diena ypatinga, nes darželiui sukako net 60 metų. Šventinis šurmulys užkrėtė kiekvieną. O kad šventė būtų įsimintina ir įspūdinga, kiekvienas – ir didelis, ir mažas – maksimaliai įsitraukė į gimtadienio šventimo maratoną. 

Jubiliejinė darželio savaitė pasižymėjo ypatingai smagiomis ir išskirtinai įtraukiančiomis veiklomis.   Pirmadienį vaikus laukė MUZIKADIENIS – diskoteka, improvizacijos, spalvoti šokiai, pažintis su skirtingais muzikiniais instrumentais, muzikos garsai ne tik salėje, bet ir kitose aplinkose. Antradienis dovanojo vaikams SPORTADIENĮ ir galimybę pasinerti į judesių, žaidimų ir estafečių pasaulį. Trečiadienio atneštas KALBADIENIS pažėrė daugybę mįslių, minklių, greitakalbių, pasakų be galo ir kalbos žaidimų bei įvairių staigmenų. Skanusis ketvirtadienis atnešė vaikams įspūdingą MAISTADIENĮ ir galimybę išbandyti savo kulinarinius sugebėjimus bei paskanauti savo pačių gamintus gardėsius. Savaitę vainikavo penktadienio šventinis jubiliejinis renginys, kuriame susirinkę tėveliai kartu su vaikais šoko, dainavo, kūrė šventinius albumėlius. 

Na ir koks gi gimtadienis be svečių! Mūsų darželio bendruomenė sulaukė svečių iš kitų darželių bei savivaldybės. Darželio svečius linksmino nuotaikingi šokiai, įvairūs muzikiniai kūriniai, bei vaikų atliekamos dainos. 

Mūsų nuostabus ir mylimas darželis sulaukė daugybę gražių palinkėjimų gyvuoti dar daug metų, klestėti, užauginti dar daug kartų ir toliau kurti vaikystės pasaką!!!